Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@15:10:17 GMT

برگزاری مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام بابایی در خرم‌آباد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۱۲۸۲

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، این مراسم از ساعت 10 امروز چهارشنبه، 16 فروردین‌ماه به‌همت دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، استانداری و حوزه کمالیه خرم‌آباد آغاز شد.
مداحی سیدهادی سهرابی، مداح اهل‌بیت عصمت و طهارت، قرائت قرآن توسط عزت‌الله گوشه‌ای و سیدحمید مصطفایی و سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سوری، امام جمعه پلدختر از دیگر قسمت‌های این مراسم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام علی رحمتی، مدیر مدرسه علمیه امام رضا(ع) شهرستان پلدختر در گفت‌وگو با خبرگزاری ایکنا لرستان با بیان این‌که مرحوم بابایی شخصیتی بود که در ابعاد مختلف، اخلاقی، علمی، سیاسی، اجتماعی و... منشاء خدمات ارزنده بود، گفت:‌ آن عالم گرانقدر از لحاظ سیاسی دارای بصیرت بالایی بود، به گونه‌ای که در مبارزه با طاغوت از سربازان و مبارزان مکتب حضرت امام خمینی(ره) بود و مبارزات ستم‌شاهی مردم را در شهرهای قم ،خرم‌آباد و پلدختر رهبری می‌کرد.
وی با اشاره به این‌که مرحوم بابایی در طول هشت سال دفاع مقدس علاوه‌بر خدمت در سنگر تبلیغ، یاری‌گر رزمندگان در جبهه‌ها بود، افزود:خدمات آن مرحوم در جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در مسئوليت بنیاد مهاجران جنگ تحمیلی از فعالیت‌های درخشان در عرصه‌های اجتماعی است.
مدیر مدرسه علمیه امام رضا(ع) پلدختر با اشاره به خدمات بی‌بدیل آن عالم بزرگوار در سنگر تعلیم و تبلیغ، اظهار کرد: وی مؤسس مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان پلدختر بود و طی ۲۵ سال مدیریت این مدرسه، صدها طلبه فاضل، اهل علم و خدمتگزار را تربیت نمود که اکنون در جامعه منشاء خدمات ارزنده‌ای هستند.
حجت‌الاسلام رحمتی با اشاره به این‌که آن عالم وارسته و پرتلاش با ساخت و احداث مساجد متعدد در شهرستان پلدختر و روستاها منشاء اثرات خیر و برکت در بین مردم بوده است، گفت: آن مرحوم همواره با گذشت، عدالت، جوانمردی و اخلاق نیکو با مردم برخورد می‌کرد و در جهت تکریم طلاب و مردم با سعه‌صدر رفتار می‌نمود.
وی با بیان این‌که مرحوم بابایی برای طلاب و جایگاه آنان اهمیتی ویژه قائل بود، اضافه کرد: مؤسس فقید مدرسه علمیه امام رضا(ع) پلدختر، در جلسات درس اخلاق پا به پای طلاب شرکت می‌کرد و در راستای شاگردپروری گام برمی‌داشت.
مدیر مدرسه علمیه امام رضا(ع) پلدختر در پایان ولایت‌مداری را از ویژگی‌های بارز آن عالم گرانقدر برشمرد و گفت:وی همواره از شیفتگان دفاع از حریم ولایت و رهبری بود و در جهت تربیت طلابی مهذب و ولایت‌مدار گام برمی‌داشت.
یادآور می‏‎شود، روحانی مبارز انقلابی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ «علی بابایی» معروف به «شیخ‌الله» اوایل فرودین‌ماه جاری که به‌علت بیماری در بیمارستان تهران بستری بود دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ علی بابایی سال ۱۳۱۴ در پلدختر متولد شد و تخصص ایشان فقه و اصول، تفسیر، الهیات و معارف اسلامی بود.
تحصیلات ابتدایی را در پلدختر گذرانده و در سال ۱۳۳۳ وارد حوزه علمیه خرم‎آباد می‎شود و از سال ۱۳۳۳ تا ۱۳۴۲ در آنجا می‎ماند که چندین سال از محضر آیت‎الله کمالوند بهره می‎برد.
از سال ۱۳۴۲ به قم مهاجرت کرد و در محضر اساتید آنجا به کسب علوم دینی می‎پردازد و ضمن تحصیل در کلاس‎های مقطع خارج حضرت امام نیز شرکت می‎کند.
همان سال‎ها با علمای قم همراه می‎شود و مبارزه علیه رژیم پهلوی را آغاز و ۱۶ سال این مبارزه ادامه می‎یابد.
در جریان حمله فیضیه به شدت مصدوم و ضرباتی به فک و کتفشان وارد می‎شود. درمان وی سه سال به طول می‎انجامد گرچه هنوز هم آثار آن تا پایان عمر موجود بود.
وی بعد از انقلاب مسئولیت‎هایی از جمله مسئول امور مهاجرین، ریاست عقیدتی سیاسی ‎لشکر خرم‎آباد و پادگان منهج بروجرد و …. را می‎پذیرد؛ همچنین مدیریت حوزه علمیه امام صادق(ع) پلدختر را بر عهده داشت.
وی بیش از ۱۵ مسجد را در منطقه بنیانگذاری کرد و از کتاب‎های نوشته شده توسط ایشان می‎توان به «بهداشت صورت»، «در مرگ ‎عزیزان چه باید کرد»، «زندگینامه محدث جزایری»، «زندگینامه» و مقالاتی چون «وجدان کاری در اسلام» اشاره کرد.
از اساتید ایشان می‎توان به امام خمینی(ره)، آیت‎الله مشکینی، فاضل لنکرانی، نوری همدانی، مجلسی و… اشاره کرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۱۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس

ایسنا نوشت: با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.   از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.     برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.   شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.   باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.   در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کانال حمید رسایی: نگرانی منتقدان بجاست چون گزینه اصلی مقابل قالیباف است متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است

دیگر خبرها

  • جدایی برگزاری بخش ملی و بین الملل جشنواره فیلم رضوان
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • معارفه مدیر مرکز اسلامی هرمزگان
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی